HAVACILIK SEKTÖRÜ GENÇLERİ BEKLİYOR

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı Havacılık ve Uzay Topluluğu, 'Pilotluk Mesleği ve Nasıl Pilot Olunur?' adlı konferansa ev sahipliği yaptı.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı (ADB) Kokpit Müdürü ve Operasyon Koordinatör Yardımcısı Pilot Serdar Altunok tarafından verilen konferansı, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.İrfan Karadede, Genel Sekreter Nurettin Memur, SKS Daire Başkanı Akif Savaş, havacılık sektörüne ilgi duyan İKÇÜ’lü gençlerin yanı sıra, Havajet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri de konuk olarak takip etti.

Sektördeki gelişmeler hakkında bilgi veren Altunok, havacılıkla ilgilenen gençlerin doğru adreslere yönlendirmesinin önemine değindi. Konferansın sonunda ise izleyiciler arasından yapılan çekilişte bir öğrenci, yurt içi gidiş-dönüş uçak bileti kazandı.

İKÇÜ'DEN İlgili Resimler