İKÇÜ’YE BAHAR GELDİ

Baharın gelişi, kardeşlik, barış, hoşgörü anlamı taşıyan  Nevruz, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikle müzikal bir ziyafetle kutlandı.

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu’nun sunduğu ‘Türk Dünyasından Esintiler Müzik ve Dans Gösterisi’ İKÇÜ ailesinin yoğun ilgisiyle takip edildi.

Rektör Prof.Dr.Galip Akhan, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Turan Gökçe, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ertuğrul Deliktaş, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Prof.Dr. Levent Kayapınar, SKS Daire Başkanı Akif Savaş’ın da takip ettiği konserde İKÇÜ Ailesi; baharın gelişini, geleneksel nağmelerin eşliğinde karşıladı.

Sanat Yönetmenliğini Mehmet Ali Gevrek ‘in üstlendiği topluluğun sunduğu birbirinden güzel Anadolu ve Orta Asya ezgileri, salonu dolduran İKÇÜ Ailesinden tam not aldı.