TURİZM FAKÜLTESİ II. KARİYER HAFTASI “Üniversite Sektör İşbirliği ve Kariyer Basamakları”

II. TURİZMDE KARİYER HAFTASI

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi İzmir’in Çiğli ilçesinde yer almaktadır. Üniversitemiz bir devlet üniversitesidir ve yaklaşık 12.000 öğrencisi bulunmaktadır. Turizm Fakültesi ise 4 bölümden oluşan ve ortalama 750 öğrenciye sahip bir fakültedir. Fakültemizde Turizm İşletmeciliği, Turizm Rehberliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Rekreasyon Yönetimi olmak üzere 4 bölüm bulunmaktadır. Aynı zamanda fakültemiz İzmir’de kurulan ve Turizm İşletmeciliği ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümlerinde %100 İngilizce eğitim veren bir Turizm Fakültesi özelliğini taşımaktadır.

Kariyer günlerimiz 05 - 09 Mart 2018 tarihinde 10.00’da gerçekleşecek olan “Üniversite Sektör İşbirliği ve Kariyer Basamakları” başlıklı panel ile başlayacak, ardından Fakülte tarafından sağlanacak alanlarda işletmeler stantlarını kuracak, masa ve sandalyeler üniversitemiz tarafından sağlanacaktır. TC Kültür Turizm Bakanlığı, İzmir Valiliği, İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve Sektör Temsilcilerinden davetlilerin yanı sıra Akademisyenler ve Öğrencilerin yer alacağı etkinlik, açılış konuşmasının ardından başlayacak organizasyon ile gün boyu devam edecektir. Etkinliğimize 07 Mart tarihinde kurulacak stantlarda yer alarak katılım sağlayabilirsiniz. Haftanın diğer günleri ise sunum ve tanıtım yapmak isteyen katılımcılar için önceden belirlenen gün ve saatlerde amfi şeklindeki sınıflar ayarlanacak, ilgili öğrencilerle bir araya getirilecektir.

Kariyer günlerimize katılım için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmemektedir. Fakültemizin Turizm İşletmeciliği, Turizm Rehberliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümleri öğrencileri ile bire bir görüşme fırsatı sağlanması, stajyer ve personel alımları için öğrenciler ile sektör bir araya getirmek, işletmelerin kendilerini tanıtımları için olanak sağlamak ana hedefimizdir.

07 Mart 2018 (09.00 – 17.00 arası) tarihinde gerçekleşecek etkinliğimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Etkinlikler İlgili Resimler