2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Lisasnüstü Başvuruları

Başvuru Tarihleri;

Doktora ve Tezli Yüksek Lisans; 25 Haziran 2018 - 06 Temmuz 2018

Tezsiz Yüksek Lisans; 25 Haziran 2018 - 19 Temmuz 2018

*Online başvurunuzu 25 Haziran 2018 tarihi itibariyle yapabilirsiniz.

Not:

Online Başvuru yaptıktan sonra başvurunuzun çıktısı, gerekli belgelerin orjinalleri (Diploma - Transkript...) ve  birer adet fotokopileri ile birlikte enstitüye teslim edip başvurunuzu tamamlamanız gerekmektedir. (Belgelerini teslim etmeyen adayların başvuruları geçersiz sayılır.)

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi  Personeline Tezsiz Yüksek Lisans Harçlarında %20 indirim uygulanacaktır.

Tezsiz yüksek lisans programları hariç, aynı anda birden fazla lisansüstü programa kayıt yaptırılamaz ve devam edilemez.

Tezsiz Yüksek Lisans Programlarının açılabilmesi için en az 5 öğrencinin kayıt yaptırması gerekmektedir.

Başvuru esnasında yoğunluktan dolayı telefonlara ulaşamayabilirsiniz. Bu nedenle aşağıda belirtilen e-mail adreslerinden bilgi alabilirsiniz.

Ali BOZDAĞ

ali.bozdag@ikc.edu.tr