Kişi , Haber, Etkinlik, Sayfa, Duyuru, Başarılar içerisinde arama yapabilirsiniz.

Prof.Dr.Tokaç’tan Regaib Kandili Kutlama Mesajı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tokaç, üç ayların müjdecisi olan Regaib Kandili nedeniyle bir kutlama yayınladı.

Prof.Dr.Tokaç mesajında şunları söyledi:

“İyiliğin ve güzelliğin baharı olan Regaib Kandili, sonu bayrama çıkan kutlu bir mevsime girildiğinin habercisidir.

Regaib, geleceğe yönelik isteklerimizi gözden geçirme imkânı veren, her türlü rağbet ve regaibimizi Rabbimize yöneltmemiz gerektiğini hatırlatan mübarek bir gecedir.

Rağbetimiz başka hiç bir şeye değil, sadece Cenab-ı Hakk’a olsun ki, her gecemiz Regaib olsun.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi olarak, tüm İslam aleminin Regaip Kandili’ni ve üç aylarını tebrik ediyor, bu mübarek gecelerin tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini; kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyoruz"

Prof. Dr. Mehmet Tokaç

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü