Kişi , Haber, Etkinlik, Sayfa, Duyuru, Başarılar içerisinde arama yapabilirsiniz.

Akıllı Sistemlerde Yenilikler ve Uygulamaları 2017 (ASYU-2017) Konferansı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Biyomedikal Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yalçın İşler ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yılmaz Kemal Yüce başkanlığında düzenlenen Akıllı Sistemlerde Yenilikler ve Uygulamaları 2017 (ASYU-2017) Konferansı 5-7 Ekim 2017 tarihleri arasında Alanya’da gerçekleştirilmiştir. İçerisinde disiplinler arası pek çok konu barındıran konferansın başlıca konuları arasında Yapay Zeka, Derin Öğrenme, Robotik ve Otomasyonda Akıllı Yaklaşımlar, Biyoinformatik, Biyomedikal Mühendisliğinde Akıllı Uygulamalar, Akıllı Elektronik Sistemler sayılabilir. Konferansta yayınlanmak üzere 66 adet bildirinin kabul edildiği ve Türkiye’nin 34 farklı üniversitesinden, yurtdışından 2 farklı üniversiteden, 1 kamu kuruluşu ve 4 özel şirketten 92 araştırmacının katıldığı konferansa toplamda 166 farklı yazar katkıda bulunmuştur. Konferansın ardından bildiri özetleri kitabı İKÇÜ yayınları olarak yayınlanmıştır.

AKADEMİK ETKİNLİK İLE İLGİLİ RESİMLER