YÖK´ÜN İLK ULUSLARARASI PROJE DESTEĞİNDE İKÇÜ BAŞARISI

Programda, İKÇÜ´yü Enerji Teknolojileri alanında temsil eden Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Mustafa Can ve Doç. Dr. Şerafettin Demiç önemli bir başarıya imza attı.

Dr. Demiç ve Dr. Can´ın önerisi, Enerji Kaynakları Teknolojileri alanında desteklenmek üzere, 18 üniversitenin 19 farklı ülkeyle değişimini öngören 23 proje arasında yer aldı. Bu kapsamda İspanya´nın Katalonya İleri Kimya Araştırma Enstitüsü (Institute of Chemical Research of Catalonia) ile İKÇÜ arasında değişim programı hayata geçirildi.

Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı kapsamında desteklenmesi uygun bulunan projelerin sözleşmelerinin imzaları için YÖK Başkanlığında tören düzenlendi. YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ın katıldığı törene, projeleri kabul edilen üniversitelerin rektörleri ve proje yürütücüleri katıldı.

AKADEMİK ETKİNLİK İLE İLGİLİ RESİMLER