MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ’NDEN ENERJİ ALANINDA ULUSLARARASI BAŞARI

İKÇÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi akademisyenlerinin çalışması enerji alanında dünyanın en saygın ve yüksek impact factorlü dergisinde yayınlandı.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Şerafettin Demiç, Doç. Dr. Mustafa Can ve Araştırma Görevlisi Eyüp Yalçın, Proje tabanlı Mevlana Değişim Programı Kapsamında; İspanya dan Institut Catala d’Investigacio Quimica (ICIQ) (Institute of Chemical  Research of Catalonia) akademisyenlerinden Prof. Dr. Emilio Palomares’in grubu  ile gerçekleştirdiği ortak çalışma ile  enerji alanında dünyanın en saygın ve yüksek impact factorlü (impact factor: 30.067) dergilerden biri olan   ‘Energy&Environment Science’ dergisinde yer aldı.

Semiconductor Self-Assembled Monolayers as Selective Contact for Efficient PiN Perovskite Solar Cells - Energy & Environmental Science (RSC Publishing)  başlıklı çalışmanın yayınlandığı Royal Society of Chemistry ‘ye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

AKADEMİK ETKİNLİK İLE İLGİLİ RESİMLER