Türk Eczacıları Birliği (TEB) Eczacılık Akademisi 2017 Yılı Teşvik Ödülü

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Analitik Kimya ABD öğretim üyesi Doç.Dr. Seda Nur TOPKAYA, Türk Eczacılar Birliği, Eczacılık Akademisi Bilim, Hizmet, Teşvik ve Akademi Ödülleri kapsamında Türk Eczacıları Birliği (TEB) Eczacılık Akademisi 2017 Yılı Teşvik Ödülü’ne layık görüldü. Doç.Dr Seda Nur TOPKAYA, 25 Eylül Dünya Eczacılık Günü'nde,  Ankara’da JW Marriot Otel'de düzenlenen törenle ödülünü aldı. Ödül, Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi tarafından 2005 yılından beri her yıl, eczacılık bilimleri alanında araştırma yapan veya bu alanların mensubu olan bilim insanlarının seçkin araştırma, çalışma ve hizmetlerini değerlendirmek, üstün niteliklerini onayarak kamuoyuna duyurmak ve bir teşvik unsuru olmak üzere veriliyor. Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi, bilimin evrensel değerleri ışığında ve etik ilkeler çerçevesinde insan ve toplum sağlığını ilgilendiren eczacılık ve ilaç ile ilişkili tüm konularda çağdaş eğitim ve araştırma faaliyetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak, toplum sağlığının ilaçla kesiştiği her noktada toplum sağlığı için etkili politikalar geliştirmek, Türkiye’de ilaç ve eczacılık alanında yeni ufuklar açmak ve özellikle ilaç AR-GE faaliyetleri bağlamında bunları uygulamaya sokabilmek amacıyla faaliyet gösteriyor.

AKADEMİK ETKİNLİK İLE İLGİLİ RESİMLER